Blir glad av detta vädret!

Vilket härligt väder det har varit idag, red ute idag. Vad annars liksom? Skrittade en liten runda i ca 30 minuter. Sedan när hon var framskrittad så gick jag till travbanan och travade lite först, sen galoppera jag hela första varvet. Det var som en dröm asså. Hon var lagom pigg & snabb och ville inte dra iväg, hon "stannade" hos mig. ÅH DRÖM! På banan kommer det även en raksträcka nästan i slutet där hon drog iväg lite, inget farligt alls. Hon kickade flera gånger. Det var sååå kul. Ska göras om helt klart! Andra varvet så skrittade jag så hon fick ta det lugnt, jag galoppera på raksträckan och hon kickade då me. Travade och skrittade av henne i paddocken. Detta var lätt mycke roligare än att rida i paddocken/manegen. Loove på Mira ♥
trötter? ;)

Bloggar jag följer dagligen

www.nellieberntsson.se
www.dressyrmupparna.se
www.johannagrant.se
www.ponnyochryttarna.se
www.linnolsson.se
www.gennes.se
www.ztreliin.blogg.se
www.ponnysanning.se
www.isabellanilsson.devote.se
www.rebeccaeden.se
www.nattstad.se/superfelle
Mest hästbloggar men även några vardagliga.
gammal bild <3

Mirabona ♥


29 Februari

Jag slutar 20 över 11, åker till stallet efter det ska rida ut hade jag tänkt för Mira är inte lika tittig längre som tur är ;) imorgon ska jag träna för en i stallet, skriver mer om det ikväll eller imorgon. Kram o puss <3


JW schabrak

Detta schabraket tycker jag är sjuukt snyggt, skulle ha köpt det på scandi men hittade det fan inte, letade i flera timmar. Men istället hittade jag det Lamicell schabraket. Nångång ska jag köpa detta schabraket.

Fixat lite med bloggen!

Vad tycks? Hiss/Diss


Tävling hos Johanna Grant

Klicka på bilden för att komma till tävlingen som sponsras av Cheval Ridsport.


Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

Ge mig pengar snällaaa

Skulle gärna vilja ha denna hjälmen asså.

v-blogg


Blogg.se sugeeeeer för tillfället

Känner att det blev knasigt nu, kom upp två bilder på schabraket och ett annat där det står "hejhej". Har smsat in dem, och nu går dem inte att ta bort så vi får helt enkelt leva med att dem är där :)
Allt för mig, kram !

(går inte heller att ladda upp bilder, lifes sucks...........)

hejhej

hejhej


schabraket

mms_img48794 (MMS)

schabraket


Schabraket jag köpte

mms_img48793 (MMS)

Från lamicell, billigt o bra. Kostade endast 349 kr :)


Bästa dagarna på året är över ..

GHS är nu över, tyvärr. Var där på lördagen med min icke hästintresserade kompis Ida. Jag hittade ett Lamicell schabrak och en hoodie/tröja/kofta, inget speciellt märke. Som jag skrev i förra inlägget. Dem två sakerna kostade runt 600. Fick även Malin Bayards och Linda Heeds autograf (y)

Härligt väder idag

Red ut idag, började me att rida mot skogen men vände sedan travade jag över en väg så kommer man till några hus man kan rida förbi och sedan red jag till vättlehallen nästan och sedan vände jag tillbaka samma väg. På ängen travade jag och tog en lite galopp, trodde hon skulle bli pigg och dra iväg men hon var pigg men "stannade" hos mig ;) Skrittade sedan till paddocken och travade där. Lite knöggligt underlag men tog det försiktigt. Hon var jätte duktig i traven, men galoppen blev lite knasig som vanligt. Lyckad dag!

(går inte att ladda upp bilder...)

Sorry...

Har inte haft tid alls att blogga.. Kan ta halva mon vecka då det varit minst bloggning.
Torsdag- Skola, sen stallet till 8-9.
Fredag- Skola, sen hem senare till Ida och sedan vidare till skolan då vi skulle hålla i ett disco för 4-6:or . Sketa kul var det.
Lördag- Svenska mässan och shoppa. Var tyvärr inte på showen. Var där hela dagen. Nu är jag hos Ida.
Jag köpte ett schabrak och en tröja :)
Kommer bilder sedan på vad jag har köpt.

Finally! ☮

Ridpasset gick lite upp och ner, det var meningen att jag skulle hoppa idag för att mamma var med men det får bli någon annan dag. Mira lyssnade inte riktigt på mig så fick fokusera mig på att hon inte skulle göra som hon ville. Det gick bättre i slutet. Ska dessutom träna för en i stallet varje vecka, kommer nog bli kanon. Jag och Mira måste lära känna varandra mera och så. Kommer nog bli bra i slutändan.
Imorgon ska Emma ta hand om Mira. Så för mig blir det hem efter skolan. Kram

Mira 22 Februari

Jag red utan martingal igår, var beredd på att hon skulle ha sitt huvud uppe i taket hela tiden men icke sa nicke ;) Hon var jätte duktig verklige, förutom i slutet hon börja hålla på tyvärr. Nöjd över henne idag vilket fall, trodde det skulle gå ok i skritten, men det gick ju bra i traven också fastän det regnade en massa så var hon lugn. Skrittade och travade endast idag & red i ca 30 minuter.
Kram


bildbrist....

Enformiga inlägg tyvärr..

Tjena! Vet att jag mest skriver om Miras ridpass, försöker hitta på annat o skriva om. Måste komma in i bloggningen också. Kommer nog att bli bättre med tiden. Om det är något speciellt ni vill läsa om här i bloggen, så K O M M E N T E R A ♥
Jag har så mycket att göra nu på dagarna känner jag. Mycket plugg nu också direkt efter lovet. Tog 2 dagar innan jag fattade vilka läxor vi skulle ha, hänger absolut inte med. Sluttjatat om skolan, får ta vara på tiden jag har över nu.
2 årsen bilden togs på ett ridläger.
(cirka)

Mira 21 feb

Åkte till stallet direkt efter skolan och Ida följde med, mycket trevligt om jag får säga så. Medans hon borstade Mira så mockade jag och tog fram sadel och sådant. Hon hjälpte mig med att fixa hö´t, det jobbigaste & tråkigast. Skrittad fram i paddocken och då var det just ute, sedan gick jag in i ridhuset och fortsatte rida. Hade framme en bom också, skutta lite. SKutta o skutta men aa.. Gick jätte bra i början i traven, då var hon jätte duktigt, lyssnade på mig och mi röst hela tiden. Bromsa när jag brrade och alltting, galoppen blev hon lite gaaalen. Jobbig med andra ord, alla har dåliga dagar, endå nöjd med henne. Imorgo ska jag skritta & trava i manegen max 30 minuter. Utan martingal ska se hur det går. Återkommer om det imorgon.

Hiss!

Hissar att ghs börjar på torsdag. Så kul, jag ska dit på lördage antagligen. Dock ska jag bara på mässan.
GHS, vilka ska dit? Och vilka dagar?

21 februari

Idag efter skolan drar jag till stallet. Ska rida och fixa allt annat. Det betyder att jag kommer hem ikväll = dålig bloggning idag. Så ni vet. Skriver om ridpasset sedan när jag kommer hem :)

Ny blogg om mig(Fannie) och Mirabona

Hej Denna bloggen kommer att handla om mig och min medryttarhäst. Kommer skriva massa olika saker. Från era önskemål till outfit,tankar och åsikter. Designen håller jag på att fixar med så det är lite rörigt nu i början. Jag har även en personlig blogg, där jag skriver om min vardag. (www.fannielundin.blogg.se)
Inom närmsta dagarna kommer jag slänga upp en presentation om mig och en om Mirabona. Allt för mig just nu. kram ♥



RSS 2.0